Garmin golfhorloges

Een Garmin golfhorloge draagt bij aan handige informatie die je kan gebruiken op de baan. Van nuttige informatie over de afstanden tot het voorspellen van de hindernissen. Vanuit Garmin zijn een aantal verschillende golfhorloges op de markt gebracht.

Garmin Approach S60

Garmin Approach S60

De Garmin S60 is het meest geavanceerde golfhorloge van Garmin. Het 1,2 inch kleuren touchscreen is ook bij zonlicht goed af te lezen. De Garmin S60 toont de afstanden tot het begin, midden en einde van de green zeer nauwkeurig. Ook de hinderenissen en doglegs worden in full-color aan je getoond op het Garmin golfhorloge. Met meer dan 40.000 golfbanen staat jouw favoriete Nederlandse golfbaan er zeker bij.

De batterij gaat in GPS-modus maximaal 10 uur mee. Gebruik je de Garmin S60 zonder GPS, dan gaat de batterij 10 dagen mee, alvorens je de batterij weer moet opladen. De Garmin S60 is dan ook een horloge dat je prima naast de baan kan dragen, vanwege het casual design.

Met de Autoshot functie is het mogelijk om automatisch het aantal slagen te registreren. Uniek aan dit golfhorloge is dat het ook mogelijk is om tegen vrienden of andere golfers op een golfbaan te strijden om het weekklassement. Ook kan je zelf een golftoernooi starten en vrienden hiervoor uitnodigen.

Smartphone meldingen worden getoond op de Garmin S60. Ook is de Garmin S60 te gebruiken tijdens het hardlopen, fietsen en zwemmen. Gedurende de dag kan het horloge je stappen en aantal verbrande calorieën bijhouden.

Lees alles over de Garmin S60 in de Garmin S60 review

Garmin Approach S40

De Garmin S40 kwam later op de markt dan de Garmin S60. Net als de Garmin S60 heeft de Garmin S40 een casual design, waardoor deze ook prima naast de golfbaan gedragen kan worden. Worden meteen je aantal stappen en verbrande calorieën bijgehouden, want de het horloge is ook als Activitytracker erg geschikt.

Op het gebied van golf heb je meer dan 41.000 golfbanen tot je beschikking. Je hebt accurate informatie over de afstanden tot de green, hindernissen en doglegs op het kleuren touchscreen.

Met AutoShot worden je slagen bijgehouden. Wil je echt alles analyseren, dan is het mogelijk om met CT10 sensoren ook per club automatisch je afstanden te laten registreren. Ideaal voor een goede analyse naderhand en om goed te kunnen inschatten welke afstanden je per club slaat.

De Garmin S40 kan je daarnaast op de hoogte houden van meldingen op je smartphone en ook tijdens het fietsen en hardlopen kan het horloge je trainingsgegevens voor je bijhouden.

Lees alles over de Garmin S40 in de Garmin S40 review

Garmin Approach S20

Garmin Approach S20
Approach S20

De Approach S20 is meer dan alleen een golfhorloge. Je kan het horloge gebruiken als activity tracker en smartwatch voor je smartphone. De Approach S20 is een extra licht model en is voorzien van 40.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen. Vier keer per jaar kan je het horloge gratis updaten. Je hoeft hiervoor geen abonnement af te sluiten en je horloge blijft up-to-date. De batterij is sterk verbeterd met 15 uur tijdens het golfen. Hierbij staat het horloge constant ingeschakeld in GPS modus. Als je het horloge enkel gebruikt als activity tracker, dan gaat de batterij 8 weken mee.

De Approach S20 is vooral ideaal omdat je direct voor je gaat afslaan uitgebreide informatie over de baan ontvangt. Het horloge meet nauwkeurig de afstanden op de green zodat je weet welke slag nodig is om het beste resultaat te behalen. De GPS tracker is zeer nauwkeurig en geeft je altijd juiste informatie. Het beeldscherm is van een hoge kwaliteit en geeft het layout van de green perfect weer. Je kan direct in één oogopslag evt. hindernissen zien en de afstanden tot de doglegs en layups.

Natuurlijk is het ook leuk om automatisch je score bij te houden en dit kan met de Approach S20. Jouw scores kan je eventueel online uploaden en delen met je golfvrienden. Eventueel kan je met de Approach S20 lid worden van de Garmin Connect golfcommunity. Jouw statistieken kunnen vergeleken worden met andere spelers. Daarnaast zie je direct het beste resultaat op de baan van andere spelers.

De Approach S20 is eigenlijk een golfhorloge en smartwatch in één. Je kan op het horloge smsberichten, e-mails en meldingen ontvangen. Bij dagelijks gebruik kan je andere activiteiten bijhouden zoals stappen tellen. Dankzij TruSwing is het mogelijk om jouw swing te analyseren. Op het horloge kan je de belangrijke swingstatistieken inzien.

Lees ook onze blog het beste golfhorloge van nu