Beste golfboeken

Golfboeken kunnen je helpen om meer over de sport te leren en technieken te beheersen. Je handicap verlagen wordt een stuk eenvoudiger door jezelf meer te verdiepen in de sport en technieken. Sommige boeken bestaan uit werkboeken terwijl andere boeken meer de mentale kant van het golfen behandelen. Als je nog nooit een golfboek gelezen hebt, dan kan het lastig zijn om een goed boek uit te zoeken. Wij hebben voor jouw op een rijtje gezet wat de beste golfboeken op dit moment zijn. Je hebt zo een idee welke golfboeken je op het verlanglijstje kan zetten. In de boeken staan handige tips en technieken om je spel te verbeteren.

Golfen met je ogen dicht1. Golfen met je ogen dicht

Ben je op zoek naar een boek die van begin tot eind weet te boeien? Je denkt dan niet meteen aan een golfboek, maar toch is “Golfen met je ogen dicht” het boeiendste boek dat je ooit zult lezen. In het boek wordt het verhaal verteld van Birdy Mulligan. Waarschijnlijk gaat er geen belletje rinkelen want dit is de schuilnaam van een golfer die voor het grote geld is gaan spelen. Voordat het zover was is hij net als iedereen begonnen op een lokale golfbaan. Hij is zelf op zoek gegaan naar de juiste methode om succesvol te zijn in golf. Net als vele andere golfers belande zijn balletjes regelmatig in de sloot. Na een lange zoektocht komt hij terecht bij een goeroe in de golfwereld die hem laat zien wat het spelletje echt betekent. Hij leert Birdy Mulligan hoe je kan golfen als een pro in één dag. Na het beheersen van deze methode is hij succesvol geworden in de golfwereld. In het boek golfen met je ogen dicht maakt hij deze methode openbaar voor iedere liefhebber van golf. Vergeet de saaie theorieboeken en lees het boek van Birdy Mulligan. We weten zeker dat je gaat genieten van dit boek.

Dit golfboek is te koop bij Bol.com

Golftechnieken verlaag je handicap2. Golftechnieken: Verlaag je handicap

Als je eenmaal een GVB hebt behaalt, dan merk je al snel dat je tegen dilemma’s aanloopt op de baan. Het loopt allemaal nog niet echt soepel en dit is de reden dat je met een handicap van 54 blijft zitten. Natuurlijk wil je graag je handicap verlagen, maar je hebt nog geen idee hoe. Het boek golftechnieken: verlaag je handicap kan je hier prima bij helpen. Met praktische tips leer je de beste technieken voor op de baan. Je leert situaties beheersen en stap voor stap je handicap verlagen. In het boek zijn grote kleurenfoto’s aangebracht waarin technieken stap-voor-stap worden uitgelegd. Het wordt zo niet meer lastig om te leren golfen of om de techniek onder de knie te krijgen. Dit boek is echt een must voor iedere golfer die verder wil komen in het spel.

Dit golfboek is te koop bij Bol.com

Golf voor dummies3. De kleine golf voor dummies

Je bent van plan om je GVB te gaan halen, maar hier gaat meer tijd inzitten dan je denkt. Je moet niet alleen de praktijk onder de knie zien te krijgen, maar ook de theorie. Dankzij het boek de kleine golf voor dummies wordt op humoristische wijze het spel uitgelegd. Alle wetten en regels in het spel kunnen in het begin behoorlijk wat frustraties opwekken. Met dit boekje leer je deze frustraties beheersen. In duidelijke stappen wordt er uitgelegd welke materialen je op de baan moet kiezen. Daarnaast leer je hoe je de perfecte swing kan maken. Het boekje is geschreven door Gary McCrod en dit is absoluut geen onbekende in de golfwereld. Hij is de winnaar van verschillende PGA Championship Tour-wedstrijden. Naast zijn ervaring als pro-golfer is hij golfinstructeur en heeft hij al verschillende Amerikaanse beroemdheden leren golfen. Hij is al meer dan 25 jaar commentaar bij CBS Sport en uiteraard bij het onderdeel golf. Zijn humoristische wijze van vertellen zorgt ervoor dat je met veel plezier de technieken en regels uit de golfwereld onder de knie krijgt.

Dit golfboek is te koop bij Bol.com

Golfboek: De perfecte swing4. De perfecte swing

Een ronde valt en staat vaak met de perfecte swing. Elke golfer droomt van de perfecte swing en hoe je deze kan leren. Vooral het aanleren van een swing in een vloeiende ritmische beweging is voor veel golfers een droom. Vooral in het begin lijkt het bijna onmogelijk om de perfecte swing te beheersen. Dankzij dit golfboek krijg je de perfecte swing gewoon onder controle. Dankzij een handige methode wordt je stap-voor-stap uitgelegd hoe je het beste een swing kan maken. Binnen een kort tijdsbestek kom je steeds dichterbij de perfecte swing. Je leert niet alleen een mooie vloeiende beweging te maken, maar ook nauwkeuriger te richten. Elk onderdeel van de swing wordt uitgebreid geanalyseerd en behandeld. Spelenderwijs leer je jezelf de perfecte swing aan. Je leert ook meteen geheimen zoals het slaan van verre afstanden en het maken van een bochtje vanaf het beginpunt. Naast het afslaan van de bal leer je alles over terreinomstandigheden en fairwaybunkers. Dankzij een slimme baantactiek kan je spel flink verbeteren. Het golfboek de perfecte swing legt je dit op een eenvoudige wijze uit. Veelvoorkomende fouten worden ook uitgelegd zodat je precies weet wat je fout doet dankzij dit leerzame golfboek.

Dit golfboek is te koop bij Bol.com