Golftrolley kopen tips

Op een golftrolley vervoer je een golftas over de golfbaan. Je plaatst de golftas op het karretje en trekt of duwt de golftrolley met je mee. Hierdoor hoef je niet te sjouwen met een zware golftas en kun je je volledig concentreren op het golfspel. Simpel gezegd zijn er drie verschillende golftrolley’s; golftrolley’s met twee wielen, golftrolley’s met drie wielen en elektrische golftrolley’s.

Golftrolley’s met twee wielen

De meest simpele en goedkope trolley is een golftrolley met twee wielen. Deze golftrolley trek je achter je aan. De stang waarop de golftas rust functioneert tevens als standaard van de golftrolley. Een voordeel van een golftrolley met twee wielen is dat deze over het algemeen het minste ruimte in zal nemen als deze is ingeklapt. Zeker bij het vervoeren van meerdere golftassen en trolley’s kan dit nog al eens de doorslag geven in de keuze voor een golftrolley met twee wielen. Alle golftrolley’s zijn uitgerust met een scorekaarthouder en riempjes voor het vastzetten van de golftas. Ze zijn in de meeste gevallen geschikt voor het dragen van vrijwel alle soorten en merken golftassen.

Golftrolley’s met drie wielen

Een golftrolley met drie wielen is een prima alternatief als je de golftrolley liever duwt dan achter je aan trekt. Door het extra wiel aan de voorkant is het vervoeren van een golftas een stuk lichter dan bij een golftrolley met twee wielen. Het extra wiel draait mee met de duwrichting, zodat je de golftrolley eenvoudig een kant op kunt sturen. In vergelijking met golftrolley’s met twee wielen zijn drie wiel golftrolley’s vaak ook wat luxer uitgerust met bijvoorbeeld een ballenhouder, bidonhouder, parapluhouder en remmen. De accessoires zijn echter ook later nog bij te bestellen en te monteren op de gekozen golftrolley. De meeste golftrolley’s zijn geschikt voor het dragen van vrijwel alle golftassen. Uiteraard kunnen ook golftrolley’s met drie wielen eenvoudig worden ingeklapt voor vervoer in een auto.

Elektrische golftrolley’s

De elektrische golftrolley is niet meer weg te denken op de golfbaan. Inmiddels zijn er zeer goede elektrische golftrolley’s ontworpen welke bijna net zo licht zijn als de normale golftrolleys. Omdat je niet meer de trolley de heuvel op hoeft te duwen, kan je je volledig concentreren op het golfen.

Er zijn elektrische golftrolleys waarbij je met een hendeltje de trolley vooruit kunt laten rijden, maar er zijn ook modellen ontwikkeld waarbij je met een afstandsbediening de trolley kunt besturen of waarbij de trolley automatisch met je mee rijdt.

Het merk Motocaddy heeft meerdere awards gewonnen in de categorie elektrische golftrolley’s en is dus een merk wat ook wij aanraden in uw zoektocht naar een elektrische golftrolley. Kijk bij de aanschaf ook naar eventuele accessoires die je op de golftrolley wenst en kan bij te bestellen.

Golftrolley’s zijn te koop bij

Plaats een reactie