Golf regenkleding

Als je gaat golfen, dan doe je dat graag bij mooi zonnig weer en bij een aangename temperatuur. Maar het kan wel eens voorkomen dat het regent als je op de golfbaan staat. De echte golfliefhebbers gaan in weer en wind golfen. Goede golf regenkleding zorgt ervoor dat een regenbui niet ten koste gaat van je spel!

Spelen in golf regenkleding

Nat weer kan bij het golfen in je voordeel werken. Veel mensen die golf spelen zijn niet voorbereid op dit weer. Daardoor zal het spel van hen vaak minder zijn. Als jij regelmatig in de regen hebt gespeeld weet je waar je rekening mee moet houden én je bent er op gekleed met de golf regenkleding. Speel daarom ook buiten de competitie om eens in de regen met de golf regenkleding.

Ideale golfkleding bij regen

De beste golf regenkleding is licht van gewicht, geluidloos en ademend. Als je een swing doet, moet je namelijk voldoende vrijheid hebben. Let daar ook op bij het uitkiezen van je golf regenkleding.

Aanbod golf regenkleding

Er zijn veel goede merken als het over de golf regenkleding gaat. Je kunt denken aan merken als Footjoy, Tenson, Nike en Adidas. Maar welke golf regenkleding heb je eigenlijk nodig? Aan te raden is een waterdichte golfbroek en een waterdicht golf jack. Zorg dat je de juiste maat neemt en koop de kleding niet te strak. Vrijheid om te bewegen is van groot belang bij het kopen van golf regenkleding. Mocht je golfkleding toch in de verkeerde maat kopen, dan kun je bij de meeste online golfwinkels de producten gratis retourneren.

De volgende webshops verkopen goede golfkleding voor als het regent: