Waarom een golfhanddoek?

Bij een golfhanddoek gaat het over een gewone bad handdoek. Er is echter een verschil en dat is dat je de golfhanddoek aan je tas hangt en niet in je tas stopt. De golfhanddoek is meestal 30 bij 40 cm. De meeste mensen gebruiken deze handdoek om na het afslaan het clubhoofd van de golfclub schoon en ook weer droog te maken. Er zitten namelijk groeven in je clubhoofd en deze zorgen er voor dat water en modder wegvloeit bij het slaan van de bal. Wanneer er troep op zit moet dit er meteen af worden gehaald en daar heb je de golfhanddoek voor. Je wil namelijk zuiver contact maken met de bal. De bal wordt tussendoor schoongemaakt zodat je een grotere kans hebt dat je goed slaat.

Golfhanddoek gebruiken

De golfhanddoeken worden in de praktijk veel gebruikt. Tijdens het oefenen maar ook bij wedstrijden. Het gaat er om dat je goed contact kunt maken met de bal en dat kan niet wanneer je bal vol modder zit. Op regenachtige dagen kan de handdoek dan ook niet gemist worden tijdens deze sport.

Golfhanddoek met reclame

Een golfhanddoek is een leuk relatiegeschenk. Bij de meeste verkooppunten kun je aangeven of je de handdoeken wilt bedrukken met een bedrijfsnaam. Omdat de golfhanddoeken regelmatig in groepsverband zullen worden gebruikt zal uw bedrijfsnaam regelmatig bij andere golfers onder de aandacht worden gebracht.

Golfhanddoeken zijn te koop bij Bol.com

Plaats een reactie