Jucad golftrolley review

De Jucad Golftrolley is een trolleymerk uit Duitsland dat al jaren bekend staat om de hoge kwaliteit en innovaties op het gebied van golftrolleys. De golftrolleys van Jucad worden gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Al jaren zijn ze de marktleider in Europa voor het leveren van stevige trolleys die ook goed functioneren op heuvelachtig terrein. Elke golftrolley wordt vandaag de dag nog steeds volledig met de hand gemaakt. Je haalt zo een unieke trolley in huis om je clubs mee te vervoeren. In deze Jucad review gaan we in op de belangrijkste eigenschappen van Jucad golftrolleys en delen we onze ervaring met deze in het oog springende golf trolley.

Rem voor steile hellingen

Op de golfbaan speel je vaak in een heuvelachtig gebied. Vooral als je in het buitenland een balletje slaat. Het is dan fijn als je golftrolley bestand is tegen deze steile hellingen. Jucad heeft een speciale berg rem ontwikkelt om zelfs in de meest steile omstandigheden te blijven staan. Je hoeft zo nooit meer bang te zijn dat je golftrolley wegrolt.

Meer informatie over Jucad Golftrolleys vind je op

Elektrische golftrolley met afstandsbediening

Als je aan het golfen bent wil je graag volledig kunnen concentreren op je spel. Je hebt dan geen zin om iedere keer terug te moeten lopen naar je golftrolley. De Jucad golftrolley is elektrisch verrijdbaar met een afstandsbediening. Terwijl je zelf over de baan loopt rolt de golftrolley achter je aan. Ondanks dat de Jucad golftrolley elektrisch verkrijgbaar is blijven ze laag in gewicht. Je hoeft dus ook na afloop niet te slepen met de zware golftrolley.

Lichtgewicht trolleys

Jucad Golftrolleys staan erom bekend dat ze vrij licht zijn. Gemiddeld weegt een golftrolley van Jucad tussen de 5 en 7 kg. Ondanks dat de trolley zelf niet zwaar is hebben ze meestal geen maximaal gewicht dat ze kunnen dragen. Dit komt doordat Jucad werkt met ijzersterke materialen als carbon en titanium voor het maken van de golftrolley. Door geëvenaard vakmanschap hebben de trolleys een gigantische draagkracht.

Golftrolleys met drie wielen

Bijna alle Jucad golftrolleys zijn voorzien van drie wielen. Een golftrolley met drie wielen is vooral bedoelt om te duwen in plaats van achter je aan te trekken. Dankzij het extra wiel voelt je golftas ook minder zwaar aan om te duwen. Toch hoef je over het gewicht weinig zorgen te maken bij Jucad. Een groot deel van de golftrolleys zijn elektrisch.

Optimaal rijcomfort op een heuvelachtig terrein

Jucad golftrolleys zijn speciaal gemaakt om offroad te gaan. Ze vinden het belangrijk dat je tijdens een wandeltocht over een heuvelachtig terrein kan genieten van rijcomfort. Vooral bij een elektrische golftrolley merk je dit direct. De trolley beweegt zich ondanks de heuvels soepel over het terrein heen. Op dit gebied blinkt Jucad echt uit vergeleken met de concurrentie.

Opvouwbare reistrolley

Als je regelmatig in het buitenland golft is het fijn als je de trolley tot een klein pakketje kan opvouwen. Jucad heeft speciale reistrolleys die klein opgevouwen kunnen worden en eventueel in de koffer passen. Het minipakket weegt slechts 5,8 kg en kan mee op reis zonder extra bagageruimte in te kopen.

Stijlvol design

Uiteraard is een Jucad golftrolley een gebruiksproduct, maar het is ook fijn als deze er een beetje mooi uitziet. Gelukkig denken ze bij Jucad ook goed na over het design en de uitstraling van de golftrolley op de golfbaan. Een groot deel van de modellen is bekroond met de German Design Award of de Red Dot Award. Dit geeft wel aan dat ze bij Jucad een gevoel voor stijl hebben.

Lees ook onze Jucad Drive review

Jucad golftrolley kopen