Golfino golfkleding

In je zoektocht naar golfkleding kom je al snel Golfino golfkleding tegen. In Nederland is het Duitse Golfino nog redelijk onbekend, terwijl het in Duitsland en Europa één van de grootste golfkledingmerken is naast natuurlijk grote sportmerken als Nike, Adidas en Puma. In dit blog reviewen we de golfkleding van Golfino.

Golfino

Golfino is in 1986 opgericht door de Duitsers Christel en Bernd Kirsten. Al snel ontwierp het bedrijf alles op het gebied van golfkleding en werd het één van de grootste golfkledingproducenten van Europa met meer dan 35 eigen winkels en meer dan 500 verkooppunten. Het bedrijf legt de focus op comfortabele, stijlvolle en kwalitatieve golfkleding. Daarnaast moet Golfino golfkleding vooral functioneel zijn en beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

Golfino golfbroeken

Het merk Golfino staat bekend om haar golfbroeken van zeer goede kwaliteit. Daarnaast hebben de meeste Golfino golfbroeken handige zakken voor het opbergen van golfballen en golfaccessoires. Zelf speel ik ook met een Golfino golfbroek en mijn ervaring is dat de golfbroek een optimale bewegingsvrijheid heeft door de stretchstof, daarnaast beschikt een Golfino golfbroek over voldoende zakken voor je golfballen en pitchfork.

Golfino golfpolo’s

Naast golfbroeken heeft Golfino een grote collectie golfshirts welke naast zeer goede bewegingsvrijheid ook erg comfortabel te dragen zijn onder warme omstandigheden, een aantal polo’s zijn extra beschermend tegen zonnestralen.

Golfino golfrok

Bij dames is de Golfino golfrok erg populair, deze comfortabel zittende golfrok is voorzien van een hip bloemenpatroon en heeft twee handige zakken voor het opbergen van golfballen en accessoires.

Golfino golfkleding is te koop bij Bol.com