Wilson golfset

Bij het oriënteren naar een nieuwe golfset heb je keuze uit veel merken. Eén van de betere merken die voor alle niveaus en leeftijden een set heeft samengesteld is het Amerikaanse golfmerk Wilson. Een Wilson golfset is van zeer goede kwaliteit en gaat dan ook vele jaren mee. We zetten de verschillende Wilson golfsets voor je op een rijtje. Wilson heeft voor zowel de jongere speler die net begint als de jongere speler die al goed kan golfen een set op maat ontworpen. Daarnaast heeft het merk een speciale set voor tieners, vrouwen, mannen en senioren. De golfsets verschillen in grip, lengte, gewicht en swing. Wilson heeft daarom voor elke categorie een set ontworpen die perfect aansluit bij de wensen.

Wilson heren golfset

Wilson Prostaff

De Wilson Prostaff Comboset Graphite is de ideale combinatie van hybride clubs (4 & 5) en ijzeren clubs (6,7,8,9,PW & SW) in één golfset. Het lage CG slagvlak design van de hybride clubs zorgen ervoor dat de bal ver kan worden gelanceerd. De ijzeren clubs hebben met het holle ijzerhoofd een traditioneel ontwerp, welke ideaal is voor diverse slagen op de baan. De set heeft daarnaast een Pitching wedge en een Sand wedge voor ballen met spin over een korte afstand. De Wilson Prostaff Combo golfset wordt aangeraden voor spelers met een handicap tussen de 54 en 36, het is dus een perfecte golfset voor beginners.

Deze golfset is te koop bij Bol.com

Wilson D9 IJzerset 5-SW

Een set voor heren die het golf spel serieus nemen en van plan zijn om met regelmaat een balletje te slaan. Het gewicht van de clubs en de lengte zijn optimaal en ontworpen voor een golfers met een lagere swingsnelheid die op zoek zijn naar meer snelheid en meer afstand. De Wilson D9 ijzerset is een golfset voor de golfer die wat meer wil dan een beginners set. Deze golfset van Wilson is geschikt voor hoge en midhandicappers die een lagere swingsnelheid hebben dan gemiddeld.

De golfset bestaat uit:

 • IJzer 5, Loft: 21°, Lie: 61°
 • IJzer 6, Loft: 24°, Lie: 61,5°
 • IJzer 7, Loft: 27°, Lie: 62°
 • IJzer 8, Loft: 32°, Lie: 63°
 • IJzer 9, Loft: 37°, Lie: 63,5°
 • Pitching Wedge, Loft: 42°, Lie: 64°
 • Sand Wedge, Loft: 53°, Lie: 64°

Deze golfset is te koop bij Bol.com

Wilson Ultra XS Heren – Perfecte golfset voor beginners

Voor de heren die nog niet zo lang bezig zijn met de golfsport, of er net mee gaan beginnen is deze set een mooie start. De clubs zijn voorzien van een zeer makkelijke en comfortabele grip. De golfset bestaat uit een golftas met driver, houten 5, ijzeren 6, 7, 8, 9, pitching wedge, sandwedge en een putter.

De Wilson Ultra XS voor heren is te koop bij Decathlon

Wilson dames golfset

Wilson Ultra XD lady

Wilson Ultra XD Lady golfset

Wil je een volledige Wilson golfset voor beginners waarmee je direct van start kan gaan op de golfbaan, dan is de Wilson Ultra XD een zeer betaalbare dames golfset waar alles wat je nodig hebt op de golfbaan in zit. De golftas heeft verschillende vakken voor het opbergen van golfballen en accessoires. Met de driver, houten 5, hybride 6, ijzers 7, 8 en 9 en een pitchwedge, sandwedge en putter heb je alle benodigde golfclubs om het golfspel te leren en verbeteren.

De Wilson Ultra XD Lady is te koop bij Bol.com & Decathlon

Wilson D9 IJzerset 5-SW Ladies

De beste Wilson ijzerset voor dames die op dit moment verkrijgbaar is, is de Wilson D9 IJzerset 5-SW Ladies. Ben je op zoek naar meer snelheid en grotere afstanden? De Wilson D9 golfclubs hebben een extra dun clubblad en in combinatie met de verbeterde powerholes 2.0 krijg je een betere energieoverdracht van golfclub naar bal, wat leidt tot een hogere balsnelheid en grotere afstanden.

De Wilson D9 ijzerset wordt aanbevolen voor zowel hoge handicappers als mid handicappers.

De Wilson D9 IJzerset 5-SW Ladies bestaat uit:

 • IJzer 5, Loft: 21°, Lie: 61°
 • IJzer 6, Loft: 24°, Lie: 61,5°
 • IJzer 7, Loft: 27°, Lie: 62°
 • IJzer 8, Loft: 32°, Lie: 63°
 • IJzer 9, Loft: 37°, Lie: 63,5°
 • Pitching Wedge, Loft: 42°, Lie: 64°
 • Sand Wedge, Loft: 53°, Lie: 64°.

Deze golfset is te koop bij Bol.com

Wilson Lady Prostaff

De Wilson Lady Prostaff X Combo golfset voor dames is de ideale combinatie van hybride clubs en traditionele ijzeren clubs. De golfset is voorzien van een hybride 5 en 6 en ijzeren 7, 8, 9, PW en SW. De hybrides zijn voorzien van een lage CG slagvak design om de bal verder te kunnen slaan.

Deze golfset is te koop bij Bol.com

Wilson golfset voor kinderen

Wilson Pro Staff Junior (5 tot 8 jaar)

Speciaal voor de hele kleintjes is de Wilson Pro Staff Junior golfset gemaakt. De clubs hebben in de eerst plaats de afmetingen die passen bij de gemiddelde hoogte van kinderen van tussen de 5 en 8 jaar. Op deze manier kunnen zij van jongs af aan het balgevoel onder controle krijgen. De golfset bestaat uit een fairway wood, ijzer 7, pitchingwedge, putter en golftas. Ideale clubs om je eerste stappen op de golfbaan te maken.

Te koop bij Bol.com

Wilson Pro Staff Junior (8 tot 11 jaar)

Deze set volgt als het ware automatisch de vorige op. Kinderen die vaker spelen en verder ontwikkelen in de golfsport hebben met deze Wilson golfset een goede kans om hun vaardigheden op een natuurlijke manier verder door te ontwikkelen. Deze Wilson golfset bestaat uit een fairway wood, hybride, ijzers 7 en 9, putter en golftas.

Te koop bij Bol.com

Wilson Pro Staff Junior (11 tot 14 jaar)

De derde en meteen de laatste Wilson golfset in de kinderserie. Op deze leeftijd kunnen kinderen ineens snel de hoogte in groeien en is het dus afhankelijk van hun lengte welke golfclubs het beste bij hen past. Als het kind al jong is begonnen met spelen en dus goed ontwikkelde vaardigheden heeft dan is de keuze voor deze set golfclubs de meest logische en aan te raden. Het gewicht en de lengtes van de clubs sluit aan op de leeftijd, kracht en lengte van het kind. Voor kinderen die langer zijn dan gemiddeld kan het beste gekozen worden voor een volwassen golfset. Deze Wilson golfset bestaat uit een driver, hybride, ijzers 5 en 7, pitchingwedge, putter en golftas.

Te koop bij Bol.com