Golfcadeau’s – golf cadeau voor golfers

Het fijne van een golfer in de familie of als vriend is dat het uitzoeken van een cadeau voor verjaardag, vaderdag, moederdag, sinterklaas of kerstmis een kleine zoektocht is. Iedere golfer kan namelijk tees, golfballen of een pitch fork gebruiken. Maar ook een golf cap, headcover, golfhanddoek of leuk golfboek is voor golfers altijd een welkom cadeau.

In dit artikel hebben we in ieder geval een aantal leuke golfcadeau tips voor je op een rijtje gezet in verschillende prijsklassen.

Golfballen

Iedere golfer verliest golfballen, een gemiddelde golfer verliest zelfs circa 5 golfballen per baan. Oorzaken zijn uiteraard de waterpartij, dichtbegroeide bosjes en natuurlijk de zelfoverschatting die de meeste golfers wel hebben. Nieuwe golfballen worden dan ook door alle golfers erg gewaardeerd. Houdt bij het uitzoeken van de golfballen wel rekening met het niveau van de desbetreffende golfer, in ons artikel ‘golfballen kopen‘ geven we advies welke golfbal bij welke speelsterkte het beste past. Uiteraard hangt er bij een hoger niveau ook vaak een hoger prijskaartje aan vast. Wil je minder besteden en toch golfballen geven, dan is een leuk bedrukte golfbal wellicht een leuk alternatief. Zo heb je golfballen bedrukt met ‘Happy birthday’, ‘I love you’ of andere grappige teksten. Bij Bol. vind je het volledige overzicht van deze ‘grappige golfballen’.

Tees

Golftees zijn een leuk cadeau waarbij je precies kunt bepalen hoeveel je wilt uitgeven. Bij Bol. heb je de keuze uit verschillende bedrukte en gekleurde golftees.

Golf Pitchfork

Iedere golfer is verplicht om een Pitchfork bij te hebben voor het repareren van de green indien deze beschadigd is. Toch lopen nog veel golfers zonder een pitchfork in de zak op de golfbaan. Ideaal dus om dit vaak vergeten golfaccessoire cadeau te geven. Populair is de pitchfork van Pitch Fix die te koop is bij Bol. De pitchforks zijn uitgevoerd met leuke logo’s die een zeer leuk en origineel cadeau zullen vormen.

Golfhanddoek

Een golfhanddoek wordt gebruikt om clubs schoon en droog te maken. Bedrijven laten golfhanddoeken vaak bedrukken om hun bedrijf te promoten onder zakenrelaties. Een golfhanddoek is echter ook een ideaal golf cadeau voor een verjaardag of ander feest. Een golfhanddoek met leuke bedrukking of een persoonlijke tekst zal erg worden gewaardeerd door de ontvanger. Bij Bol. vind je professionele golfhanddoeken van de bekende golfmerken.

Headcover

Een headcover wordt geplaatst over de golfclub als deze in de golftas staat. Het voorkomt beschadiging van de club. Je hebt leuke headcovers die je golftas kunnen opfleuren met bijvoorbeeld een pluche dierenhoofd of in de vorm van bokshandschoenen. Ook heb je meer professionele headcovers waarbij je per golfclub een eigen headcover hebt met handig nummer er op ter herkenning.

Golfboeken

Ten slotte zijn golfers altijd op zoek naar een manier om hun golfspel te verbeteren. Een goede manier is door het lezen van enkele golfboeken met tips voor een beter golfspel. Goede golfboeken zijn te bestellen op.